Rtalent world
Rtalent world
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nézettségem
Indulás: 2006-05-22
 
Animenaptár!!!
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Varga Viktor
 
Varga Viktor
 
Bad Boyz
 
Bad Boyz
 
Vastag Tamás
 
Vastag Tamás
 
MC DC
 
MC DC
 
4 for dance
 
4 for dance
 
V-Tech
 
V-Tech
 
.::Szavazz::.
Ki a kedvenced?
Szavazz :D

Tabáni István
Posztobányi László
Posztobányi Andor
Varga Viktor
Király L Norbi
Vastag Tamás
Vastag Csaba
Csikó Szabi
MC DC
Egy oldalon levő együttes
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Adatok

 Egy Kalocsa melletti - Géderlak nevû - községben született. Már ifjú korában alakított egy helyi zenekart, ahol dobolt, majd késõbb gitározott. Mezõtúron katonaként játszott egy együttesben, majd Kiskunhalason telepedett le. Szinte valamennyi kiskunhalasi zenésszel játszott különbözõ formációkban, a kilencvenes évekig. 1988-tól újságíró, négy könyve jelenik meg 1994-ig. 1995-ben egy TOP JOY nevû együttessel felveszi elsõ önálló albumát - Egy érzés - majd rövid idõn belül a másodikat is, - Szervusz, Hazám - címmel. A Turcsány Tamás, Pitz Róbert, Valkai Attila és Czeglédi István összetételû banda akkor tér vissza skandináviai vendégszereplésébõl, de nem tudnak kiugrani, így az útjaik szétválnak. Posztobányit New Yorkban megérinti a country "szele" és 2001-ben önálló country albumot ad ki - Mindig visszatér az álmod - Route 50 címmel. Boldizsár Péter jazz-zongorista és Steve Szalay billentyûs - gitáros a sassion zenész, akik feljátsszák vele az albumot. Egy Ír zenész - John Allen - az angol nyelvû kiadáson Johnny Allen - Magyarországon felénekli a Route 50 angol változatát, így van külföldi kiadás is. Posztobányi verseit a liverpooli Paul Robert Crowson fordítja angolra. A zeneszerzõ-szövegíró-énekes menedzsere a kezdetektõl fogva: dr.Kastyják János ügyvéd. Bár itthon minden fellépésén nagy sikert arat, nem csap le rá a showbiznisz. Külföldi fellépéseirõl is pozitívan írnak. A country anyagában emléket állít szülõfalujának is. A NET-rõl nagyon sokan töltik le számait. Stílusa a country és a western keveréke, speciális ízekkel és a mûfajban szokatlan, kiváló verseléssel. 2002-ben saját gondozásában jelenik meg a Kiskunhalasi Könnyûzenei Almanach címû CD, melyen olyan mûvészek szerepelnek, akik halasi kötõdésûek, többek között Miklósa Erika, D.Nagy Lajos, Trunkos András és Daczi Zsolt. Ezen az albumon Posztobányi három számmal van jelen.
Most újabb albumon dolgozik. Ugyanolyan megoldásban, mint az elõzõ Route 50, ennek is zenéjét és szövegét Posztobányi írja és a régi zenésztársak is közremûködnek a stúdiómunkákban. Hasonlóképpen most is lesz angol verzió az Ír Johnny Allennel.
Ha hozzászólnál, a posztobanyi@posztobanyi.hu címû e-mailen megteheted! ( W.Z.)

 Az adatok a www.posztobanyi.hu oldalról származnak

 

 
Hány az óra? :D
 
Kapcsolat
 
Tabáni István
 
Tabáni István
 
Király L Norbi
 
Király L Norbi
 
Vastag Csaba
 
Vastag Csaba
 
Kutyakölykök
 
Kutyakölykök
 
HT3
 
HT3
 
Csikó Szabolcs
 
Csikó Szabolcs
 
Posztobányi Andor
 
Posztobányi Andor
 
Posztobányi László
 
Posztobányi László
 
Hooligans
 
Hooligans
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!