Rtalent world
Rtalent world
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nézettségem
Indulás: 2006-05-22
 
Animenaptár!!!
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Varga Viktor
 
Varga Viktor
 
Bad Boyz
 
Bad Boyz
 
Vastag Tamás
 
Vastag Tamás
 
MC DC
 
MC DC
 
4 for dance
 
4 for dance
 
V-Tech
 
V-Tech
 
.::Szavazz::.
Ki a kedvenced?
Szavazz :D

Tabáni István
Posztobányi László
Posztobányi Andor
Varga Viktor
Király L Norbi
Vastag Tamás
Vastag Csaba
Csikó Szabi
MC DC
Egy oldalon levő együttes
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Miért szeretjük?
[4-1]

2011.01.19. 10:19 Idézet

Mégis hogyan töltődsz fel, ha sem magadra, sem a szeretteidre nem jut időd?

Vastag Csaba: Nagyon kedves emberekkel találkozom nap mint nap, sok erőt adnak ők is. Valamint a kollégáim és barátaim, akikkel együtt dolgozom: olyan csapattá kovácsolódtunk össze, akikkel hosszú távon egy remekül működő rendszert, szinte családot tudunk alkotni. Ők is mindenben támogatnak.

 

http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/himportrek/_a_spontan_dolgokat_szeretem____interju_vastag_csabaval


2011.01.17. 22:54 Idézet

A menedzser több, mint az az ember, aki megköti a szerződésed és leveszi a maga százalékát a fizetésedből. A menedzser bizalmas kell, hogy legyen, akivel bármit, bármikor megoszthatsz, aki mindig ott van, akire lehet számítani, segít, ha kell, veled örül, nem hagy el a bajban sem, akivel mindent meg lehet beszélni. (Sebastian Vettel)


2011.01.17. 16:24 Idézet

Még nem volt szerencsém Andorral beszélgetni. De aki ennyi mindent mindenki tképes kézben tartani nagyon precíz ember lehet! Hálás vagyok hogy felkarolta az oldalon szereplőket mert igazán megérdemlik! Ezt mondhatom az összes rajongó nevében azt hiszem :) Azt tudom hogy szereti a tiramiszut... :D És sok sok jót meséltek róla nekem EGYESEK :)

Üdv: Kitti


2011.01.17. 16:21 Idézet

Érdekességként elmesélem hogyan élem meg a ning-et. Többször előfordult már, hogy fellépéseken oda-oda jön hozzám egy-egy hölgy. Elkezdenek velem beszélgetni, mintha régi ismerősök lennénk én – gondolom- zavart mosollyal hallgatom őket ilyenkor, keresve azt, hogy honnan is ismerhetem . Erre szokott lezajlani az a reakció amit én mindig, úgy élek meg mintha mindegyik így történne: A épp „aktuális” hölgy szétnéz és suttogva mondja: Ning-es vagyok.  Ezt általában úgy, mintha valami közös titkos szekta tagjai lennénk. Aztán ezekután mintha mozdulataikkal utalnának rá, hogy csinálja csak tovább nyugodtan a dolgát , mi most már figyelünk.
Várom, már amikor lesz egy közös igazolvány és úgy jönnek oda hozzám mint valami titkosszolgálati tisztek. Jelvényt felmutatva szólítanak majd fel: Tabáni Ning, minden rendben?… /Posztobányi Andor/

 

Közzé tette: szodizs


[4-1]

 
Hány az óra? :D
 
Kapcsolat
 
Tabáni István
 
Tabáni István
 
Király L Norbi
 
Király L Norbi
 
Vastag Csaba
 
Vastag Csaba
 
Kutyakölykök
 
Kutyakölykök
 
HT3
 
HT3
 
Csikó Szabolcs
 
Csikó Szabolcs
 
Posztobányi Andor
 
Posztobányi Andor
 
Posztobányi László
 
Posztobányi László
 
Hooligans
 
Hooligans
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!