Rtalent world
Rtalent world
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nézettségem
Indulás: 2006-05-22
 
Animenaptár!!!
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Varga Viktor
 
Varga Viktor
 
Bad Boyz
 
Bad Boyz
 
Vastag Tamás
 
Vastag Tamás
 
MC DC
 
MC DC
 
4 for dance
 
4 for dance
 
V-Tech
 
V-Tech
 
.::Szavazz::.
Ki a kedvenced?
Szavazz :D

Tabáni István
Posztobányi László
Posztobányi Andor
Varga Viktor
Király L Norbi
Vastag Tamás
Vastag Csaba
Csikó Szabi
MC DC
Egy oldalon levő együttes
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Miért szeretjük?
[1-1]

2011.01.17. 15:58 Idézet

Én személy szerint nem szerettem Viktort a kezdetektől fogva. A Csillag születikbe is úgy voltam vele, jaj de jó hogy inkább a kis aranyos Horváth Tomi jutott tovább. Aztán egy idő után elkezdte felkelteni az érdeklődésem. A Lehet zöld az Ég berobbanásával elkezdődött az elkerülhetetlen... Viktor belopta magát a szívembe és azóta nem hagy nyugodalomba :D Vele kelek vele fekszem még a szobám is zöld egűre és kék füvűre van festve... Viktoros órarendek füzetek vignyetták poszterek naptár bögre és perzse kis szentély a polcon az aláírással.

Viktor nem csak egy átlagos énekes. Nem jött a semmiből ő TANULT énekelni nem csak úgy csinál mintha tudna :) Legürizett X évet bárénekesként és megérett a sikerre. Nagyon örülök hogy felfedezték nélküle már hiányos lenne az életem :) Próbálok a kedvében járni, szoktam neki írni levelet néha válaszl néha nem de én mindig izgatottan várom :) Sokszor elgondolkozom, hogy nem kergetem-e az őrületbe de mikor találkozunk azt mondja szereti ha "zaklatom". Nos én meg hiszek neki :D

Egy végtelenül jóindulatú kedves és őszinte ember aki törődik azokkal akik szeretik (hát igen mire is menne nélkülük) a kiadott CD-je is fantasztikus (nemám 13 számból 8 feldolgozás ááá 1 feldolgozás és 12 saját azért tud valamit :D). Soha életemben nem vásároltam CD-t ebben nem kellett csalódnom megéri a pénzét :)

Szeretem hogy próbál kiríni a tömegből én is ilyen voltam már kiskoromtól kezdve. A Viktormániámmal sokat szekálnak de nem érdekel :D Számomra akkor is ő a legeslegnagyobb ász egy igazi mosolygós hedonista laza csávóóó :D

Üdv: Kitti


[1-1]

 
Hány az óra? :D
 
Kapcsolat
 
Tabáni István
 
Tabáni István
 
Király L Norbi
 
Király L Norbi
 
Vastag Csaba
 
Vastag Csaba
 
Kutyakölykök
 
Kutyakölykök
 
HT3
 
HT3
 
Csikó Szabolcs
 
Csikó Szabolcs
 
Posztobányi Andor
 
Posztobányi Andor
 
Posztobányi László
 
Posztobányi László
 
Hooligans
 
Hooligans
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!